EcoTech Aqua Srl.

Sisteme de epurare, rezervoare, separatoare de hidrocarburi şi de grăsimi

Get Adobe Flash player

Contact:OFERTA DE PREȚ:


Tel.: 0726-128815


office@rezervordeapa.ro

office@ecotechaqua.ro


Informații

Bucuresti, Odorheiu Secuiesc, Timisoara, Piatra Neamt, Cluj Napoca, Braila, Craiova

Ce poți face cu apa de ploaie?

Dacă vom analiza puțin lucrurile, vom constata că apa de ploaie poate fi valorificată economic pentru că proprietățile acesteia îi permit o largă utilizare în activitățile gospodărești și chiar industriale. Iată câteva din calitățile acesteia.

  • Este aproape similară cu apa distilată, nu conține săruri și este foarte curată. Poate înlocui cu succces apa de puț, mai ales că în majoritatea zonelor din țara noastră apa este foarte dură, cu un conținut ridicat de săruri, care uneori o fac neutilizabilă. Desigur, pentru cei care doresc să folosească apa de puț există dedurizatoare de apă, în general cu coloane de ioni, care funcționează bine   și consumă numai sare de bucătărie.
  • Dacă este păstrată în rezervoare la întuneric (în general subterane), poate fi stocată ani de zile fără să își modifice calitățile. Numai la lumină se formează algele verzi specifice recipientelor de apă de ploaie, pe care le știm din curțile de la țară sau de la marginea orașelor. Lipsa sărurilor minerale și a luminii și temperatura constantă de 5-10 grade Celsius fac din apa de ploaie un mediu dificil pentru dezvoltarea microorganismelor.
  • Surse info: Greenly magazin
  • Detalii: