EcoTech Aqua Srl.

Sisteme de epurare, rezervoare, separatoare de hidrocarburi şi de grăsimi

Get Adobe Flash player

Contact:OFERTA DE PREȚ:


Tel.: 0726-128815


office@rezervordeapa.ro

office@ecotechaqua.ro


Informații

Bucuresti, Odorheiu Secuiesc, Timisoara, Piatra Neamt, Cluj Napoca, Braila, Craiova

Fose septice         Fosă septică este un rezervor etanș subteran, care colectează apele menajere produse în gospodării, elimină în bună măsură materiile poluante concentrate în apele uzate și asigură reținerea materiilor solide și a deșeurilor plutitoare. Fosă septică este componentă principală a unui sistem de canalizare folosit în zone care nu sunt racordate la rețeaua principală. Pentru clădirile fără utilități publice (fără canalizare) vă recomandăm trei opțiuni de tratare (individuale) de apelor uzate:

 


                            I. LISTA DE PREȚ FOSA SEPTICA ECO-EXTRA

PERS./volum

Eco EXTRA tipuri. 

PREȚ (fără Tva)

1-4 / 2mc.

Eco-Extra 2


1-6 / 3mc.

Eco-Extra 3


1- 8 / 4mc.

Eco-Extra 4

cereți oferta

1-12 / 5mc

Eco-Extra 5

cereț oferta

1- 16 /8 mc

Eco-Extra 8


1-32 /12 mc

Eco-Extra 12

cereți oferta

-

-

-

        

         1. EcoTech EXTRA Fose Septice -Este un sistem care serveşte la îndrumarea  curăţarea şi plasareae apei menajere neinfrastructurate, şi asigură o rezolvare favorabilă din punct de vedere al protejării mediului înconjurător.  Nu necesită energie.  Fabricat din materiale reciclabile în proporție de 100 % . Rezervorul este împărțit în 3 camere, fiecare cu câte o funcție în realizarea epurării.

Apă intru al prima compartiment al fosei septice (Decantor  primar). Aici au loc procese de decantare a materiei solide (nămolul se decantează pe fundul bazinului) și de separare a grăsimilor prin flotație (acestea fiind mai ușoare decât apa se ridică la suprafață).

Tot în prima compartimentare are loc și procesul de fermentație anaerobă a nămolului sedimentat (acesta prin mineralizare își reduce considerabil volumul), precum și procesul de degradare anaerobă a substanței organice cu ajutorul bacteriilor prezente în apa uzată.

Din prima cameră, apa – decantată primar – trece în decantorul secundar. Aici se realizează o a două decantare, având ca rezultat o sedimentare cât mai eficientă a materiei solide. În urma proceselor suferite în primele două compartimente, apa trece în camera de clarifiere. Aici particulele coloidale se vor decanta pe partea inferioară a camerei.

În aceata zonă, apa suferă procese de descompunere anaerobă reducându-și volumul până la următoarea vidanjare. În acest compartiment particulele care ajung sunt în cantități de maxim 1 %. Din camera de clarifiere apa decantată va trece în filtrul invers (drenaj) unde va suferi procese de epurare aerobă și de aici își va relua circuitul natural.

Sistemul modular folosește principiul de epurare anaero-aerobic al apei uzate menajere. Apa reziduală intră în prima camera, de sedimentară, primară, aici nămolul se stabilizează, apoi trimite nămolul stabilizat în urmatoarea etapa unde se limpezeste. Aici începe formarea nămolului activ. Apa rezultată trece în urmatoarea camera, de sedimentare finală. Calitatea apei evacuate este excelent.

 (Case, locuințe particulare, grădinițe, școli, restaurante, pensiuni, spital, etc. )

 

                                II. LISTA DE PREȚ FOSA SEPTICA S-ECO NATURAL ABR.

PERS./ volum

S-Eco Natural ABR tipuri. 

PREȚ (fără tva)

1-5  / 2mc

ECO - ABR 2


1-8  / 3mc

ECO - ABR 3


1-10  / 4mc

ECO - ABR 4

cereți oferta

1-15  / 6mc

ECO - ABR 6

cereți oferta

1-25  / 8mc

ECO - ABR 8

cereți oferta

1-35  / 12mc

ECO - ABR 12

cereți oferta

                                                                                                                              prețul nu conține TVA.

2. S-ECO NATURAL ABR Stații epurare (Apă epurate și evacuate: - în receptorii natural - râuri, lacuri)

 

     - Staţiile de epurare S-ECO NATURAL ABR sunt echipate cu un sistem performant de aerare cu bule fine, recirculare a namolului și evacuare, incadrandu-se în categoria staţiilor mici de epurare mecano-biologice, datorită dimensiunilor restranse, construcției și principiului de funcţiona. Epurarea are loc integral într-un singur bazin tricompartimentat, care cuprinde decantorul primar, bazinul de activare şi decantorul secundar.  Nămolul în exces poate fi utilizat și în agricultura ca și în ingrasament, dar numai în amestec cu ingrasament natural, într-o proprie ce va fi recomandat după efectuarea de analize specifice. 

(Ariilor protejate, ape epurate și evacuate în receptorii naturali râuri, lacuri. 

 

Calculul pentru  volumului unei fose septice se face astfel:

                                                 Nr. Locuitori echivalenti X 150 l/zi X 3 zile

                                    Ex: De ce fosa am nevoie pentru 6 locuitori echivalenti (LE)?

 Mod calcul: Volum fosa = 6 LE x 150 x 3 = 2.700 litri.

                 In concluzie pentru 6 locuitori echivalenti avem nevoie de o fosa cu volumul de 3.000 litri.


 Pentru confecţionarea/montarea unui rezervor de dimensiuni speciale nu ezitați să ne contactați.

                                TEL: 0726-128815      E-MAIL: office@rezervordeapa.ro


Proces de comandă:

1. Vă rugăm să contactaţi colegii noştri, să revăzuiţi calităţile suprafeţei. (Compoziţia solului, a apelor subterane, adâncimea scurgere, etc.)

2. La cererea clienţii noştri facem şi proiecte tehnice, (gratuit)

3.După consultarea telefonică, vă trimitem o ofertă. (E-mail / fax / prin postă - cum doriţi)

4. În caz de comandă, fixăm o dată (daca condiţiile locale sunt speciale, facem  studiu de zonă)

5. Transportarea la faţa locului a elementelor componente, instalarea profesională a sistemului de epurare a apelor uzate.

6. Documentarea: contract de vânzare; cumpărare, facturare, etc.
                  

                                   Pentru un sistem mai bine, cereţi  oferta gratuită

                                  Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactati.

                                                        Tel: 0726-128815

                               e-mail: office@rezervordeapa.ro
AVEM CELE MAI BUNE OFERTE PT. DUMNEAVOASTRĂ

                                               

                                           


keywords: rezervor, rezervor de apa, rezervoare de apa, cisterne de udare, cisterne udare, fose septice ecologice, tratarea apelor uzate, canalizare menajeră,  fose septice,  canalizare, microobiectivul de epurarea apelor poluante, fose biologice, mini staţie epurare, cămine canalizare, fosă septică, ecotech,  apa, apa uzate, canalizare, mini stații, fose ecologice, epurarea apelor menajere, fosa ecologica, fosa septica, fose septice, instalarea fosei, mod de functionare fosa septica, sistem drenaj, canalizare,camp de drenaj, infiltrare, fosa septica, fose, fosa, fose septice, epurere, sistem epurere, statie de epurare, ape uzate, fose biologice, septic tanc, tratarea apelor, epurare apelor uzate, septic tanc, fosa de tratare, fosa ecologica,fose ecologice, fosă septică, statia de epurare, epurare, apa epurat, Târgu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, ecotech aqua Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Timisoara, Brasov, Oradea, Baia Mare, Târgu Secuiesc, Carei, Zalău, Salonta, Deva, Hunedoara, Arad, Gheorgheni, Făgăraș, Sovata, Bucurest.