EcoTech Aqua Srl.

EPURARE APE, rezervoare, separatoare de hidrocarburi şi de grăsimi

Get Adobe Flash player

Fosă septică GRÜNWALD -EcoExtra cu trei sau patru trepte de epurare. -Este un sistem care serveşte la îndrumarea curăţarea şi plasarea apei menajere ne infrastructurate, şi asigură o rezolvare favorabilă din punct de vedere al protejării mediului înconjurător. Fabricat din materiale reciclabile în proporție de 100 % . Rezervorul este împărțit în 3 camere, fiecare cu câte o funcție în realizarea epurării. 
O fosă septică trebuie să fie dimensionată în funcție de numărul de utilizatori. Ca regulă generală, fosă septică ar trebuie să fie de minim 1,5 ori mai mare decât debitul zilnic de reziduuri. 

         


 

office@rezervordeapa.ro

Pentru un sistem mai bine, cereţi  oferta gratuită!

office@rezervordeapa.ro

                                                                                  

 

PROMOȚIILE  SUNT VALABILE NUMAI CU RECOMANDĂRI ÎN SCRIS

 

 

Calculul pentru  volumului unei fose septice se face astfel:

     Nr. Locuitori echivalenti X 150 l/zi X 3 zile

    Ex: De ce fosa am nevoie pentru 6 locuitori echivalenti (LE)?

 

 Mod calcul: Volum fosă = 6 LE x 150 x 3 = 2.700 litri.

                 In concluzie pentru 6 locuitori echivalenti avem nevoie de o fosa cu volumul de 3.000 litri.

 Specialiștii noștri din toată țara asigură ca rezervoarele să fie livrate în termen de 10 zile lucrătoare. 

 

DE CE ESTE UTIL ACCESORIUL CU BATERIE SOLARĂ?

Dacă aveți un sistem fără energie, dacă aveți probleme cu construcția tehnică, trebuie să aveți un feedback clar despre acest lucru. Nu numai un singur LED să lumineze undeva, și nu trebuie să mai îngropați un cablu în sol, spărgând jumătate din curte și generând costuri suplimentare. Accesoriul nostru ușor de instalat, cu o mică baterie solară, acumulator, controler de încărcare, indicator de încărcare, știe toate acestea.

 

Trepte de epurare:

Apă intru al prima compartiment al fosei septice (Decantor primar). Aici au loc procese de decantare a materiei solide (nămolul se decantează pe fundul bazinului) și de separare a grăsimilor prin flotație (acestea fiind mai ușoare decât apa se ridică la suprafață).

Tot în prima compartimentare are loc și procesul de fermentație anaerobă a nămolului sedimentat (acesta prin mineralizare își reduce considerabil volumul), precum și procesul de degradare anaerobă a substanței organice cu ajutorul bacteriilor prezente în apa uzată.

Din prima cameră, apa – decantată primar – trece în decantorul secundar. Aici se realizează o a două decantare, având ca rezultat o sedimentare cât mai eficientă a materiei solide. În urma proceselor suferite în primele două compartimente, apa trece în camera de clarifiere. Aici particulele coloidale se vor decanta pe partea inferioară a camerei.

În aceata zonă, apa suferă procese de descompunere anaerobă reducându-și volumul până la următoarea vidanjare. În acest compartiment particulele care ajung sunt în cantități de maxim 10 %. Din camera de clarifiere apa decantată va trece în filtrul invers (drenaj) unde va suferi procese de epurare aerobă și de aici își va relua circuitul natural.

Calitatea apei evacuate este excelent. 

Un lucru foarte important este ca cei care se ocupă de vidanjarea fosei septice sa fie reprezentanți ai unei firme autorizate. Acestia vor efectua operațiunea de vidanjare a fosei, apoi pot efectua operatiuni de curațare și dezinfectare. Fosă septică se va umple obligatoriu cu apă, altfel, există riscul că pantele țevilor de drenaj să fie afectate. Acest lucru se poate întâmpla chiar și în cazul unei fose septice din ciment.

La ce trebuie acordată atenție pentru montarea corectă o fosă septică?

             Dacă rezervorul urmează să fie instalat pe o suprafață cu apă subterană, datorită protecției împotriva supra încărcării, vă rugăm să indicați prezența apei freatice pentru colegul nostru.

office@rezervordeapa.ro


Întrebări frecvente:

Sisteme de epurare ape uzate "de casă" înlocuiește în orice caz canalizarea?

- Da.

Care sunt avantajele unui echipament de epurare?

  1. Apa rămâne la fața locului, cu apă reziduală purificată se realizează o irigare la zona rădăcinilor.
  2. Costurile apei reziduale sunt fixe și independente de creșterea costurilor utilităților publice.
  3. Returnarea foarte rapidă al costurilor de construcție în câțiva ani, implementare completă de aprox. 1–2 zile lucrătoare.

Care sunt sarcinile operaționale ale unui echipament de epurare?

- În cazul unui sistem fără energie, nămolul de epurare trebuie evacuat o dată pe an.

- Pentru un sistem care necesită energie. 1. Verificarea funcționării compresorului de aer.

                                                            2. Transportul de nămol de epurare de o dată pe an.

* Poate fi valorificat nămolul pentru compostare?

- Desigur, fiecare nămol poate fi făcut să putrezească, deci poate fi utilizat cu o perioadă de degradare de 1–2 ani. Metoda de compostare: Se sapă o groapă adecvată pentru compost, creând etanșeitate la apă, apoi nămol, verde, nămol, strat verde, cu acoperire adecvată, cu rotație necesară.

 

 Posibile soluții pentru epurarea a apelor reziduale:

 

           Concepte de bază

- Pentru zonele și așezările care nu pot fi deservite economic de sistemul de canalizare public, sunt disponibile din punct de vedere tehnologic și tehnic, trei posibilități principale ale tratării individuale a apelor reziduale:

 

- eliminarea modernă a apelor uzate (Fose septice ecologice);

- stații de epurare SBR;

- colectarea și transportul în rezervoare închise  Bazin vidanjabile (deșeuri lichide municipale).

.

office@rezervordeapa.ro


Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru


keywords: rezervor, rezervor de apa, rezervoare de apa, cisterne de udare, cisterne udare, fose septice ecologice, tratarea apelor uzate, canalizare menajeră,  fose septice,  canalizare, microobiectivul de epurarea apelor poluante, fose biologice, mini staţie epurare, cămine canalizare, fosă septică, ecotech,  apa, apa uzate, canalizare, mini stații, fose ecologice, epurarea apelor menajere, fosa ecologica, fosa septica, fose septice, instalarea fosei, mod de functionare fosa septica, sistem drenaj, canalizare,camp de drenaj, infiltrare, fosa septica, fose, fosa, fose septice, epurere, sistem epurere, statie de epurare, ape uzate, fose biologice, septic tanc, tratarea apelor, epurare apelor uzate, septic tanc, fosa de tratare, fosa ecologica,fose ecologice, fosă septică, statia de epurare, epurare, apa epurat, Târgu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, ecotech aqua Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Timisoara, Brasov, Oradea, Baia Mare, Târgu Secuiesc, Carei, Zalău, Salonta, Deva, Hunedoara, Arad, Gheorgheni, Făgăraș, Sovata, Bucurest.